Kezdőoldal Hírek Friss hírek Kommunikációs képzés a Köthálón belül
angol német orosz román spanyol

Ajánljuk

Kommunikációs képzés a Köthálón belül
2016. május 04. szerda, 15:46

A NEA szakmai pályázatának támogatásával március 23-24. között Túrkevén került sor a tavaly elkezdett kommunikációs képzésünk folytatására.

A képzés első részében tréner segítségével csapatban és egyedül oldottunk meg feladatokat, ismertük meg, hogyan tudjuk a természetet bevonni mindennapi tudásátadó munkánkba.

 

Egyik célunk az volt, hogy hogyan tudjuk sikeresebben megszólítani a fogyasztói társadalomban szocializált embereket és hogyan tudjuk őket érzékenyebbé tenni mélyökológiai módszerekkel a természet iránt. Megvizsgáltuk milyen motivációkkal lehet segíteni a környezettudatos életmódot választókat. Olyan új módszereket is megismertünk, mint a council, mely az erőszakmentes kommunikáció egyik formája, s mellyel sikeresen tudunk közösségekkel kommunikálni.

A képzés második napjának célja a gyakorlatorientált kommunikációs szakmai képzés során jártassá válni a digitális világban, sikeresen megszólítva ezzel az egyre inkább ezt használó embereket, s különösen a fiatalokat. Digitális kommunikációs szakértő segítségével végigvettük a digitális tér jellemző felületeit, azok használatát, előnyeit, hátrányait. Gyakorlatok során ismertük meg, melyik csatorna mire alkalmas és mire nem. Gyakoroltuk a Facebook, fájlmegosztó oldalak, generált oldalak használatát és azt is, hogyan és mire készítsünk weboldalt és mire ne.

 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.