Kezdőoldal Hírek Friss hírek Zöld a zöldben
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Zöld a zöldben
2009. június 26. péntek, 14:48

 …mondhatnánk az Ökoszolgálat Hajógyári-sziget lombos fái alá kitelepült környezeti tanácsadó sátrára. A Gyereksziget még két hétvégén, június 27-28-án és július 4-5-én 10-18 óra között várja a fiatal látogatókat és kísérőiket, a szülőket, nagyszülőket.

A környezettudatos életmódot, annak előnyeit bemutató tanácsadás mellett lehet majd ökolábnyomot számolni, válogatni a témába illő könyvek és ismeretterjesztő szórólapok között, megismerkedni a természetes alapanyagú kozmetikumokkal, vagy akár egy öko-totó kitöltésével elnyerni a jutalmat, egy adag mosószódát. A gyermekek találnak elfoglaltságot, válogathatnak a házilag készült gyurma, környezetvédelmi kifestő, memória játék és gyerek totó közül. Az ÖKO, az jó! Az Ökoszolgálat azt szeretné, ha így gondolnának vissza a sátrukban eltöltött időre és maradandó élménnyel, környezettudatosságot ébresztő gondolattal térnének haza.
A programot a KÖTHÁLÓ Norvég Civil Társadalmi Alap támogatása finanszírozza. A civil alapot az Ökotárs Alapítvány és partnerei koordinálják.
 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.