Kezdőoldal Hírek Friss hírek Bioépítészettel és ökolábnyom-olvasással a környezet védelméért
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Bioépítészettel és ökolábnyom-olvasással a környezet védelméért
2009. július 16. csütörtök, 09:23
Aggtelken a Deák utcában, a Tóvégen az Aggteleki Építésznapok keretében, a környezettudatos életmód jegyében ingyenes környezeti tanácsadással, ökolábnyom-számítással és környezetbarát termékbemutatóval várja Önt az Ökológiai Intézet július 24-én 10 és 16 óra között.
A miskolci Ökológiai Intézet Alapítvány környezeti tanácsadó irodájának standjánál és paravánjainál az érdeklődők tanácsokat és kiadványokat kaphatnak a környezetbarát életvitelről, megismerkedhetnek a környezetbarát termékekkel és felhasználási lehetőségeikkel, mindennapi energiatakarékossági praktikákkal, valamint a házi komposztálás fortélyaival. Kiszámíttathatják ökológiai lábnyomukat és megtudhatják, hogyha szükséges, miként faraghatnak rajta. Információkat kaphatnak a környezeti jogérvényesítés lehetőségeiről, melyeket lakossági panaszaik, bejelentéseik során hasznosíthatnak. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.
A Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának (KÖTHÁLÓ) projektje az Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

További információ:
Kenéz Mónika,
környezeti tanácsadó,
Ökológiai Intézet Alapítvány
3525 Miskolc, Kossuth u. 13.
46/505-077,
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 


© 2022 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.