Kezdőoldal Hírek Friss hírek Uránvárosban a pécsi zöldek
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Uránvárosban a pécsi zöldek
2009. szeptember 15. kedd, 07:06
A Pécsi Zöld Kör szeptember 22-én 10 és 18 óra között Uránvárosban, az Uránbányász téren ver sátrat. Az Autómentes Napon ingyenes környezeti tanácsadással, környezetbarát termékek bemutatójával, ismertetésével, valamint ökolábnyom-olvasással vár minden érdeklődőt a pécsi civil szervezet. Jöjjön el és kérdezzen Ön is környezeti tanácsadóinktól!

Választ kaphat energiahatékonysági, megújuló energiával, esővíz-hasznosítással, komposztálással, avarégetéssel kapcsolatos kérdéseire, de segítenek lakossági panaszok megoldásában is. Nem tudja, melyik hatósághoz kell fordulnia és milyen közérdek adatokat kérhet? Kérje a Pécsi Zöld Kör tanácsát.

A Pécsi Zöld Kör rendezvénye a Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának (KÖTHÁLÓ) a “lakossági tanácsadás fejlesztése a fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok hatékonyságának növelése érdekében" című, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projektjének része.

 


© 2021 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.