Kezdőoldal Hírek Friss hírek Népszerűsítsük együtt a napenergia előnyeit!
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Népszerűsítsük együtt a napenergia előnyeit!
2012. április 19. csütörtök, 11:35

A Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata 2012. május 5-12. között második alkalommal szervezi meg az Európai Napos Napokhoz kapcsolódó rendezvénysorozatát.

A kampány célja, hogy felhívjuk a magyar lakosság figyelmét a napenergia használatának előnyeire, fontosságára, a benne rejlő lehetőségekre.

Szervezzen Napos Napot! A Napos Napok kampány sikere az eseményektől függ. Annál eredményesebb, minél több esemény megrendezésére kerül sor. Ezek az események lehetnek kicsik vagy nagyok (előadás, bemutató, vagy kreatív nap, játszóház, szb.), a lényeg, hogy ismertesse a közönséggel a kampány üzenetét. Honlapunkon számtalan érdekes információt talál a kampány szervezésének megkönnyítéséhez.

 

Amennyiben szeretné Ön is népszerűsíteni a napenergiát, csatlakozzon hozzánk és a Napos Napok kampánysorozatunkhoz, amely 2012. május 5-12 között kerül megrendezésre! A Nincs más dolga, mint megtervezni és megszervezni a kívánt eseményt és regisztrálni honlapunkon. (www.naposnapok.hu)

Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata többféle módon is támogatja az eseményeket.

A szervezőknek idén is a rendezvény logójával ellátott kampányeszközöket biztosítunk (plakátok, leporellók, pólók, lufik, vászonszatyrok) .

A kampánnyal kapcsolatos kérdéseivel, észrevételeivel keresse koordinátorunkat:

Darvas Katalin, 06 20 433-1697, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. www.naposnapok.hu

 


© 2022 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.