Kezdőoldal Hírek Friss hírek Komposztálással indították Miskolcon a Hulladékcsökkentési Hetet
angol német orosz román spanyol

Ajánljuk

Komposztálással indították Miskolcon a Hulladékcsökkentési Hetet
2016. november 20. vasárnap, 15:04

Öt akciónapot szervezünk a következő egy hétben az Ökológiai Intézet munkatársaival és önkénteseivel az Európai Hulladékcsökkentési Héthez kapcsolódóan. Szombaton az Avasi Arborétumban, a Zöld Kapcsolat Egyesület által gondozott bemutató komposztkertben tettünk látogatást a meghirdetett programra jelentkezőkkel. Azért érdemes ide kilátogatni, mert a felállított komposztáló eszközök más és más eredményességgel segíthetik munkánkat. Minderről most a gyakorlatban is meggyőződhettek azok, akik velünk tartottak, ráadásul kipróbálhatták a szecskázót is és kertészkedésre, a hulladékcsökkentésre ösztönző ajándékokat is kaptak.
Az akcióhét további alkalmairól bővebben: http://www.ecolinst.hu/index.php?content=content&id=96

Fotók

Háttér: Az Európai Hulladékcsökkentési Hét keretében tavaly 476 akcióötletet valósítottak meg önkéntesek Magyarországon. Idén ettől is több hulladékcsökkentő, szemléletformáló akció valósulhat meg a kampány keretében 2016. november 19-29. között.
További információk: www.ecolinst.hu, www.hallotok.hu, www.hulladekcsokkentesihet.hu,
https://www.facebook.com/zoldhaztartas/?fref=ts, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 06-70/600-2852
https://www.facebook.com/szelektivinfo/?fref=ts

 

 

 

 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.