Kezdőoldal Rólunk Bemutatkozás
angol nmet orosz romn spanyol

Ajánljuk

Bemutatkozás
A Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata 1997. óta fűzi egybe azon zöld civil szervezeteket, amelyek kiemelt tevékenységei közé tartozik a környezeti tanácsadás.
Hálózatunknak 14 hazai és 2 határon túli tagja és 2 pártoló tagja van, az ország minden részében, Erdélyben és Felvidéken is elérhetők vagyunk.
Törekszünk az ingyenes környezeti tanácsadás színvonalának emelésére, témavizsgálatokkal az ország környezeti állapotának javítására, képzésekkel tanácsadóink fejlesztésére, adatbázisokkal, kiadványokkal és közösségi média megjelenéssel a környezetvédelmi szemléletformálás kiterjesztésére.
A helyi lakosok a tanácsadóink révén gyorsabban juthatnak információkhoz, adatokhoz, támogatást kaphatnak ügyeik megoldásához akár hatósági úton. Jogi tanácsokra, nemegyszer jogi képviseletre, a környezetvédelmi jogérvényesítés eszközeinek alkalmazásában is számíthatnak az irodáink munkatársaira. Évente több tízezer ügyben adunk tanácsot, elérhetők vagyunk személyesen irodáinkban, emailben, közösségi média felületeken, telefonon.
Használja ki Ön is ingyenes szolgáltatásunkat, támogassa anyagi felajánlásával munkánkat!
 


© 2024 Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.